Cart

Nieuws

Datum: 12-10-2015

Gewijzigde openingstijden

Vanaf heden zijn onze opneingstijde als volgt:

MA-DI-VR: 10.00 - 18.00

DON: 10.00 - 20.00

ZAT: 10.00 -17.30

Koopzondag: eerste zondag van de maand, 10.00 -17.00


 

 

Datum: 18 december

Vanaf vandaag SALE 50%, incl. tassen. Laarzen 40%.


Datum: 8 december

SALE STARTS! vanaf vandaag starten we met de SALE. 2 halen - 1 betalen. U betaalt het duurste artikel en krijgt de 2e er gratis bij. Bij aankoop van 1 artikel geldt een korting van 30%. Voor laarzen en tassen geldt een kortinmg van 25%. Riemen en accessoires vallen buiten de sale.


December 2012

Blushhh is is een vernieuwend uitgaansconcept voor hippe 'middle agers'. Blushhh wordt 4 keer per jaar georganiseerd en elke editie heeft een andere setting. DJ's die bekend zijn van de nationale en internationale podia, maar ook koele hapjes en zwoele drankjes, fashion, hair & make-up artist zijn terugkerende elementen van de Blushhh formule.

De eerstvolgende Blushhh is de 'Sparkling Edition' op zaterdag 29 december, met oa nederlands beste female DJ van dit moment, Carita la Nina. Toegangskaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en zijn oa verkrijgbaar bij Donna Fashion.

 


Zaterdag 17 november

Stella Mc Cartney for Adidas, Boss Green, EA7, Parajumpers, allemaal voorbeelden van 'when fashion meets sports'. Ontstaan vanuit de gedachte dat modeliefhebbers het leuk vinden om er ook tijdens hun sportieve activiteiten hip uit te zien. Daarnaast is de trend om fashion-items te combineren met sportieve items ook nog steeds actueel. Wat te denken van de fashion'joggingbroek gecombineerd met een mooie blazer en hakken, of de sneaker onder een mooie broek. Met dit in het achterhoofd ontstond het idee om onze verdieping als pilot om te toveren tot 'DONNA-SPORTS', zodat we ook op deze vraag in te kunnen spelen. We starten klein, dit weekend met de verkoop van hele leuke hippe items van REECE AUSTRALIA. Stuk voor stuks fashionable items, die je kunt dragen tijdens het sporten, in combinatie met of heerlijk voor in huis!


Datum 6 en 7 oktober

Zaterdag 6 en zondag 7 oktober houden we het elk seizoen terugkerende Modeweekend. De collectie is compleet! Op zowel de zasterdag als de zondag is onze stijl/ en imagocoach Sascha van Stijlcheck in de winkel aanwezig om de klanten vrijblijven te voorzien van een kleur en stijlcheck. Daarnaast verzorgt Hilde van Wijnkooperij Klosters op beide dagen een wijnproeverij en staan natuurlijk de overheerlijke sushi van moskou voor jullie klaar. 


Datum: 28 september

Zaterdag 6 en zondag 7 oktober staat Deventer weer in het teken van MODE. Ook bij Donna openen we ons nieuwe najaarsseizoen. Natuurlijk kleden we deze dagen extra aan zodat u ook nu weer het echte Donna-gevoel zult beleven. Sascha van Stijlcheck is beide middagen aanwezig om liefhebbers geheel vrijblijvend te voorzien van een stijl- en of kleuradvies. Hilde van wijnkooperij Klosters verzorgt op beide dagen een wijnproeverij en natuurlijk ontbreken de sushi's van Moskou niet. Kortom, genoeg redenen om even gezellig langs te komen!


Datum: 21 september

De collectie riemen is weer aangevuld met de nieuwste modellen van NANNI. Stuk voor stuk prachtige exemplaren in allerlei kleuren en verschillende breedtes.    


Datum: 10 september

GET INSPIRED:

Aanvullingen van Boss Orange geven de najaarscollectie extra kleur! frisse groen en paarstinten in combinatie met grijs, blauw en bruin, accessoires in cognackleur...laat de herfst maar komen!


Datum: 29 augustus

NET BINNEN:

De nieuwe najaarscollectie wordt op dit moment bijna dagelijks aangevuld. Kom gezellig langs om te kijken wat het komend seizoen ons weer brengt. De collectie van HIGH is inmiddels zo goed als compleet, de jassen van PARAJUMPERS zijn er weer, Elisabetta Franchi heeft weer voor een supervrouwelijke collectie gezorgd...kortom...reden genoeg om even een bezoekje aan de winkle te brengen.


Datum: 1 augustus

Op zondag 4 augustus vindt de jaarlijkse Deventer Boekenmarkt plaats. We zijn van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

En, natuurlijk ook dit weekend weer Donna's Wijnweekend.

Vanaf vrijdag 2 augustus tot en met zondag 4 augustus hebben we drie heerlijke Argentijnse wijnen woor jullie klaarstaan. Kom gezellig langs om ze te proeven.

 


 

Datum: 26 juli

Vrijdag 27 en zaterdag 28 juli staan er drie mooie portugese wijnen klaar om geproefd te worden. Een rode, witte en rose van wijnhuis Bacalhoa Vinhos de Portugal.


 

Datum: 19 juli

Vrijdag 20 en zaterdag 21 juli laten we jullie drie heerlijke wijnen uit Frankrijk proeven. Een heerlijke witte, rode en rose, afkomstig van chateau L'Argentier uit de Languedoc.

Wederom geselecteerd door Wijnkooperij Klosters uit Gorssel.


 

Datum: 13 juli 2012

 

De komende weken: Donna's wijnweekend. Om alvast een beetje in de vakantiestemming te komen.

Elke vrijdag en zaterdag staan er drie heerlijke wijnen voor u klaar om te proeven. Elke week vanuit een ander vakantieland. Vrijdag 13 en zaterdag 14 staat in het teken van Italie, het land van Armani.. Een heerlijke rose met bubbels en een witte en rode Lenotti uit Bardolino, zorgvuldig geselecteerd door wijnkooperij Klosters uit Gorssel.

.  

 


Datum: 23 juni 2012

 

Onze nieuwe webshop is online! Kijk rustig rond en laat ons weten wat je ervan vindt!
Kom even langs in Deventer of neem contact op via een van deze wegen. 

 

 

 

 


Datum: 17 juni 2012

De sale is ook begonnen bij Donna Fashion! Kom snel langs in Deventer om de huidige collectie te bekijken!

 

 

 

 

 


Datum: 31 mei 2012


Donna Fashion stond grootst in Textilia, het mode vakblad. Een twee pagina's vullend artikel, waar je alles over ons te weten komt.
Bekijk hier het artikel online!