Gefilterd op:
  • Parajumpers
  • Jassen
Wis selectie

Parajumpers jassen

Parajumpers is het bekende fashionmerk uit Italie wat je direct herkend aan het iconische label aan de mouw. De oorsprong van het merk ligt in het reddingswerk, wat je ook terug ziet in de vele functionele details van de jassen. Naast de iconische modellen Long Bear, Gobi, Geena en Irene hebbben we elk seizoen vele andere modellen op voorraad in onze winkel in het historsiche centrum van Deventer, maar natuurlijk ook online op onze webshop. Donna Fashion is in Deventer het enige verkooppunt voor de dames jassen van Parajumpers. De collectie heeft naast jassen ook een sweatprogramma met gave truien, sweats, hoodies, jogging pants, shirts en natuurlijk accessoirs zoals mutsen en sjaals.

1 - 20 van 20 artikelen

Sinds de opening van de winkel verkopen we het prachtige merk Parajumpers. En als een merk zichzelf heeft bewezen is het dit italiaanse label. Een constante topkwaliteit gecombineerd met een collectie die bestaat uit masterpieces aangevuld met seizoensmodellen zorgt er voor dat het merk blijft groeien.

Parajumpers is voornamelijk bekend door de uitgebreide collectie jassen, zowel voor de winter als voor de zomer. Inmiddels wordt deze collectie aangevuld met een uitgebreid sweatprogramma met hoodies, truien, broeken en shirts. Wij verkopen de damescollectie, bestaande uit een uitgebreid aanbod in jassen en natuurlijk aangevuld met de sweats.

 

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze privacy beleid hier.